Hurma_01 Kızlar lütfen yardım burun yıkama tehlikeli mi basıl yapıyorsunuz ben kokuyorum yapmaya bişey olur diye
GezginPaNDa Hurma_01 yüksek basınç olursa zarar verebilir . Yavaş yavaş yıkama olursa oldukça faydalı
beybiliko Hurma_01 yıkama zararlı değil, eğer bebeğiniz hastaysa burnu açmanın en iyi yolu o, daha iyi nefes alıyorlar, youtube da instagramda videolar var, bir iki seferde yapmaya alışırsınız
Serifealya Ben siringayla fizyolojik su 2 ss doldurup sıkıyorum da ama onun yavaş sıkılması lazım hızlı sıktığın zaman bebeğin burnu kanaya biliyor
Belinays_mom Hurma_01 ben 6 aya kadar da öyle yapıyordum maalesef.Çok şükür hiç bişey olmadı ama dikkatli olmak gerek.youtube video var ordan izleyebilirsiniz
Serifealya Hurma_01 bir zararı yok doktorlar da bu şırınga sistemini kullanıyorlar onlar önermişti bana
Aysuuuuu En iyi burun temizleme yöntemi burunu yıkayarak oluyor . Serum fizyolojiği şırıngaya çekip bebegı yan yatırıp once üstte kalan delıge sıkıyorsun . Bebegı yüzüstü kaldırıp sırtına pat pat vuruyorsun . Daha sonra diğer yana yatırıp diğer üstte kalan burun deliğine aynı sekılde sıkıyorsun. Sıkma hızı yavaş olmamalı . Orta hızlı sekılde bı anda sıkılıyor . Bu sekılde temizlersen aspiratöre gerek kalmıyor . Zaten aspiratör cok önerilen bı sey degıl
Aysuuuuu Dr Osman gönülalın bu konuda ve cok daha fazla konuda YouTube videosu var izlemenizi tavsiye ederim
Hurma_01 Çok fazla video izledim ama işte uygulamaya gelince insan bir tedirgin oluyor ☺️ ama 1 saat önce yıkadım burnunda bişey çıkmadı boğazda balgamı var sonrasın da biraz çıkardı çünkü