Oguzunannes Oğlumun gündüz hiçbir şeyi yok gündüz ve gece uykularında burnu tıkanıyor zor nefes alıyor kaliteli bir uyku uyuyamıyor. Burun tıkanıklığı neden oluyor olabilir ve ne yapılabilir bilenler yazabilir mi
papatyam-34 Oguzunannes Kuruluk yapabiliyormuş benim oğlum da çok tıkanıyor gece sürekli kalkıyor bir de sürekli burnu yara olup kanıyordu bugün gittik ve kuruluktan kaynaklı olduğunu söyledi burnunu nemli tutmak gerekiyormuş
denizyildizi_ Oguzunannes evin odanın ısısı kaç derece çok sıcaksa buda burun kuruluğu yapar mümkünse gece 21-22 derece falan yapın odayı, kalorifer varsa üzerine tabak içinde su koyabilirsiniz ya da buhar veren makineler var onlardan alabilirsiniz
balba Oguzunannes 1.cisi burnunu yatmadan önce aspiratör ile temizle mutlaka Cisi ise mutlaka odanın derece kaç nem seviyesi ne kadar Bunlara dikkat et 👍🏻
maygirl Oguzunannes oda ısınız cok yuksek veya odanız kuru olablir.hava nemlendirici kullanıp deneyin bi
Oguzunannes balba uyanıkken burnunda hiçbir şey yok ki hep açık burnu da akmıyor gece temizlesem de bir şey çıkmıyor
aleyynaaa Benim de kızımın 1 ay boyunca hep tıkanıktı yapmadığım şey kalmado geçsin diye en sonunda acile götürdüm orda serum fizyolojik ile doktor temizledi ve tamamen açıldı çok şükür daha da öyle tıkanmadı
aleyynaaa Oguzunannes evet sürekli tıkanıyordu ben açıyordum bi saat sonra tekrar aynı oluyordu ama hastanede açıldıktan sonra tekrarlamadı
balba Oguzunannes evet sonra gittik doktora benimkisinin hırıltısı ve horlaması geçmeyince KBB ye yönlendirdi GENİZ ETİ ÇIKTI
Oguzunannes aleyynaaa bizim öyle değil maalesef sadece uykularda tıkanıyor gündüz uyanıkken bi tıkanıklık yok
zzuleyha Merhabalar bebeğim 2.5 aylık ve burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum günde kaç deda yapıyorsunuz acaba ben fazla yapmaktan korkuyorum bir şey olur diye ve nasıl yapıyorsunuz ben şırınga ile serum verip çekiyorum
Oguzunannes balba çok geçmiş olsun ben geniz etine baktırdım. geniz eti çıkmadı galiba alerjik bi durum var