kayrapinar kilzlar 2 aylik bebegim var gün icersinde 1 yada 2 defa köpüklü kaka yapiyo neden olabilir acaba bilgisi olan varmi
Zeymir kayrapinar korkmaa normaldir anne sutu fazla gelmis olabilir. Benim kizimda oyle yapardi 4 aya kadar
DenizAlpinAnnesi kayrapinar benim bebegim hasta oldugunda köppklü yapar az süt emdigi icin oda ön sütü emdigi icin
Ejderhahavva kayrapinar rengi yeşil köpüklü kokulu ise doktora gidin üşütmüş olabilir ...bunlar yoksa belirti olarak sütünüzden kaynaklı olabilir
ikibebek Ön sütü fazla aldığı zaman köpüklü yapıyor krema kıvamındaysa ama ishal gibi köpüklüyse doktora gidin
kayrapinar ikibebek ishal degil galiba anne sütü aldi icin pek ishal oldugunuda anlayamiyorum cnim normal yaptindada sıvı bi sekilde yapti icin
Gizem_toker Bebeginizin gazi var hanmfendi.happykids deki bununla ilgili yaziyi okuyabilirsiniz bi sikinti yok yani.
kayrapinar Gizem_toker sagol cnm gazinida cikariyorum her emzirme sonrasi alttan pek cikarmiyo demekki onun icin yaziyida bi okuyayim tesekkurler