akaneu sehna bende kaç defa sordum ama saçma sapan sorulardan bizimkilere fırsat gelmiyor yada ilgi çekmiyor 😒
Snp57asel sehna profilinize girdim öyle baktım bende görmedim postunuzu kıl yani bu çıkmadığı yer mi var Allah aşkına takmayın kafanıza 😀
sehna Serifealya hamileyken göbeğimde tüylenme olmamıştı 2 ay oldu doğum yapalı şimdi göbeğim tüylenmis iniye diye sordum
sehna Snp57asel ay hayr ya hani hamileyken ince çizgi olur ya ondan çıktı etrafındaki tüylerde biraz siyahlamjs ya yeni farkettim
[silindi] Snp57asel olabilir.hormanlarla alakalidir bi dahiliyeye gidin onlar daha iyi bilir test yaparlar
Btl1313 Merhaba bende paylaşıyorum ama kimse yazmıyor bende görünmüyor mu acaba diye düşündüm biri Allah aşkına paylaşabilir mi kızım 18 aylık 2 aydır kabızlığı var ne yapabilirim acaba çöpü şeyi denedim en etkili yöntem nedir acaba
dayes sehna postunuzun üstte kalması yani daha fazla görünmesi için yorum alması gerekir. Yorum almadığı zaman akışta aşağılarda kalıyor.
Serifealya Btl1313 keten tohumu var mı varsa 1 bardak suya koyun şişsin sonra suyunu icir hemen bagirsagi çözülür