Naciyegormez Bebeğim bir aylık sütüm yok denecek kadar az, bebelac gold ar mama kullanıyorum fakat kontrolde doktorumuz az kilo aldıgını söyledi. Mamasını değiştireceğim, sma ve similac arasında kaldım önerinix ne olurdu?
Meryemdeveci Naciyegormez oğlum 19 aylık doğdu doğalı simical kunlaniyorum kabızlık ve gaz problemi hiç yaşamadım doktorumuz tavsiye etmişti biz çok memnunuz
babyfaceee Naciyegormez 8 ay kullandım sma smilaca geçtim keşke baştan kullansaydim içeriği temiz bi mama palm yagida yok
Deletedmom285 Doğumdan itibaren SMA kullanıyorum bir sorun yaşamadım canım aşırı gaz ve kabızlık gibi 🤷🏻♀️ Ben gece uykusuna geçmeden önce veriyorum sadece 🧸
yasemen123 Bende doğumdan bu yana hep sma kullandım kg alım gizeldi hep suan 9 aylık bu ay ilk defa similac aldım merakımdan buda güzel ek gıda yediği için gece veriyorum. Sadece
Aynur83 Naciyegormez similac doyurucu ve kilo alımı guzel bebeğim kabız oldugu için bırakmak zorunda kaldım
Nrnbirol Naciyegormez similac smaya göre cok daha kalorili enerjili kilo alması içşn diyorsan similac daha uygun bence
Begum64 2.5 aylık oğluma similac kullanıyorum. 1.5 kilo aldı 1 ayda, gaz kabızlık da yapmıyor çok memnunum.