Drindniz Bugün ikinci ay aşılarımızı olduk sabahtan şimdi bebeğimin ateşi bir anda 37.6 ları buldu hemen calpol verdim yarım çay kaşığı başına ılık uygulama yaptım başka ne yapabilirim endişe ediyorum
Ikrazumra19 Drindniz 37.6 atesi yokki 38 ve ustu ates panik yapmayin cok normal hicbirsey olmaz hepsini biranda uygulamayim cunku atesi normal vucud isisini düşürürsünüz
Ozge_AyazEfee Drindniz 37,8 olunca ılık su ile ıslatılmış bez ile kompres yapın, 38,3 olursa o zaman 1 çay kaşığı calpol verebilirsiniz 4 saatte bir. Geçmiş olsun 🙏🏻
Ozgesen48 Drindniz ilaç için acele etmeyin .. 38 dereceyi bekleyin ılık duş ardından ıslak bezlerle ateşini düşürmeye çalışın ilaç en son .. vücudun direncini kırarsınız.. vücut mikropla veya enfeksiyonla savaşırken siz ilaçla kolaya kaçıyorsunuz.. böylesine hafif ateşler çok faydalıdır sakin olun ve takipte kalın..
Gulay77 Drindniz bizde bugün olduk aynı aşıları 37.5 olmaya başlayınca bende 1 çay kaşığı verdim 38in üstü ateş olmasın da panik yapmayın bence sürekli takip edin normal ateşi
Drindniz Verdim panik yapıp tek başımayım eşim gececi iş sebebiyle köyde yaşıyoruz merkeze 100 km ilk bebeğim bide pişman oldum şimdi çok üzgünüm umarım bir şey olmaz