meryemceli Kızım yoğun bakımda yatıyor. Her şey bir anda gelişti ve zatürre olmuş. Şuan solunum cihazına bağlı ve durumu kritik. Bir kabusun içindeyim. Bir dua eli benim yavrumu çekip alsın buradan nolur. Duanıza kızımı katın. Yalvarıyorum.
uykusuzanne__ meryemceli Rabbim şifalar versin inşallah bu mübarek günlerin yüzü hüzü hürmetine rabbim yavrunuza şifa versin
baharkiz uykusuzanne__ namazımda ismini geçirerek dua etmek istedim anneninde ismini bilemiyorum nasıl dua edicez burda Allah yardlmcı olsun demek yeterlimi?
1prensesannesi__ meryemceli Allahım bu mübarek gecenin hürmetine yavrunuza şifalar ihsan eylesin çabucak iyileşsin inşallah 🤲🏻
Eminosman_dilek meryemceli Allah ım yardım etsin tüm şifa bekleyen ailelere bizlere bebeklere mübarek gece hürmetine evlatlamızı korusun
Meri-Mel meryemceli Allah’ım şifa versin inşallah Rabbim bu güzel günün hatrina şafi ismiyle muamele eylesin ,Rabbim yüreğinize ferahlık versin bol bol dua edicem bu gece 🌸💓🤲🏻
Meri-Mel Haydi anneler bu annemize ve yavrusuna dua edelim İnsAllah @Cicektebenimcicekligunlerde @LadyGaddar @merve171214 @lAmMelodi @meraliredam @Gunesnil_23 @Orenda_ @ZeydsMom @Tatlican @Balkizlarim @Kaosseverrr @SiprayiL @Sadekahvem
merve171214 Meri-Mel Rabbim şifa versin inşallah bu hayırlı gecede dualarımızı kabul etsin normal odaya çıkar inşallah hemen 🙏
Orenda_ Meri-Mel @meryemceli Allah’ım şafi ismi ile şifa versin sağlığına kavuştursun inşaallah, çok geçmiş olsun, Rabb’im size bağışlasın 🙏🏻
Paramedik16 meryemceli Allahım bu mübarek günde Şafii ismiyle şifa versin size bağışlasın evladınızı inşallah 🙏🏻