Feyekum Ankaradayım devlet hastanesine gidiyorum binamdan iki komşumada sezeryan oldukları halde gün veremeyiz demişler suyun vs olmadığı sürece e bekle demişler onlarda beni.gittim hastaneme gidiyorlar biri benden 1 ay önce bakalım nolcak merak ediyom
Kuzularinanasi Feyekum 37 hafta olunca 38hafta icin gun verilir sezeryana.hatta 2 gunde bir nst ister doktor.bnm oyle olmustu 2.sezeryanima 4 gun kala nst de sanci cikinca belirlenen gunden once dogum olmus oldu.ama doktor gun verir son ana kadar belirsiz birakmaz ki
Feyekum Kuzularinanasi aynen tehlikeye atmazlar bence de 31 haftaligim bana daha varda komşum 35 onun az kaldı
Edakayra SevimliHayaletCasper 36. Hafta çok erken o yüzden neden diye sormuş normalde 38 den önce almıyorlar
SevimliHayaletCasper Edakayra benim bebeğim iriydi o yüzden beklemek istemedi doktor 37+5′e gün verdi
Feyekum SevimliHayaletCasper maşallah ne yediniz öyle haftanız da erken olmasına rağmen 40 haftaya kadar 5 500 dogururmustunuz
SevimliHayaletCasper Feyekum aynen doktor da öyle dedi beklemeyelim dedi. Benim mide bulantım vardı hamileliğim boyunca hiç birşey yiyemedim kilo bile almadım. Sanırım genetik eşimde 6 kilo doğmuş
Feyekum SevimliHayaletCasper maşallah 6 kilo mu.ilk defa duyuyorum.benimde baslarda çok oldu bulantim.ilki.oglan buda kız.ins.simdide kasık ağrılarım fena