pinkopink Kızlar çok hastayım acayip üşüyorum yataktan wc bile zor gidiyorum serum yedim gene aynı kızımı babannesine göndersem ona haksızlık etmiş olurmuyum babası da bakar akşamları evet ama gündüz dinlenmek çabuk iyileşmek istiyorum
uykusuzanne__ pinkopink aynı bende öyleyim kemiklerim kırılıyor sanki boğazım ağrıyor iki gündür yatak döşek yatıyorum iki gündür çocuklara eşim bakıyor izin aldı işten sizde göndere bilirsiniz sizin için iyi olur hemen iyileşmeniz için çok geçmiş olsun
BordoHuniliAnne pinkopink babaannesi size gelse nasıl olur, ayrı kalmazsınız aynı çatı altında olursanız, en azından aklın kızın da kalmaz
Nurce pinkopink niye haksızlık olsun gönderin tabiki yabancıya gitmiyor çocuk babanesiyle vakit geçirir sizde dinlenirsiniz ikiniz içinde iyi olur.
biroglanannesii1 pinkopink Böyle durum da olduğum da eşim bir kaç gün izin alıyor gitmiyor. En fazla 3 güne zaten toparliyorum.
pinkopink BordoHuniliAnne kendi çocukları okula gidiyor malesef yaz ayı olsa gelir kalir da öyle bir şey isteyemem canım gözü gibi bakar biliyorum ama yinede annne yüreği işte
pinkopink Nurce sağolun inşallah bu hastalık insanda mecal bırakmıyor bugün gidecekti sözde ama kıyamadım yarın göndericem
uykusuzanne__ pinkopink ben böyle hastalık görmedim beni öldürdü resmen hasta olurdum ama hiç yatmazdım vücudum istemsizce uymak istiyor 🥹gurbetteyim kimsem olmadığı için çocuklara da bakan yok o yüzden eşim pazartesine kadar izin aldı
pinkopink uykusuzanne__ dimi nasıl bir hastalık bu baş ağrısı da cabası bir an önce iyileselim inşallah 🤲🏻
uykusuzanne__ pinkopink çok beter gerçekten ömrümde böyle hastalık görmedim öksürken ciğerlerim ağrıyor 😣
Birdunyabircennetannesi pinkopink Niye haksızlık olsun zaten hastayken sağlıklı bakamazsınız ki Bence bırakın güzelce dinlenin Hem iyi gelir çocuğunuza da
gencmom_ pinkopink aynı durumdayız bende yarın babasıyla Babannesine göndercem dinlenmem gerekiyor cünkü