adenlina42 Kızlar ocağın 16sı kızımın doğum günü konsept olarak hazırım ama kendime kıyafet olarak kararsızım uzun siyah saten aldım üzerine ne giysem diye düşünüyorum ev içerisinde olacak aile arası sizce ne almayılım bilemedim
adenlina42 adenlina42 Uzun siyah etek aldım beyaz kolları ve yakası dantelli gömleğim var onu giyip üzerine de siyah renk korse giyebilir miyim acaba sizce nasıl olur
Mnli adenlina42 saten etek aldınız heralde ben oğlumun 4 yaş doğum gününde siyah saten etek üstüne siyah hafif bol tişört giymiştim pintereste saten etek kombin yazın çok güzel kombinler çıkıyor kazakla falan da seviyorum ama ev içinde pişersiniz
adenlina42 Mnli evet Pinterest e baktım da bir türlü karar veremedim t shirt de güzelmiş ama kış ayı olumca biraz abes kaçabilir yinede teşekkür ederim fikir için
adenlina42 adenlina42 birşeylet ayarlamaya çalışıyorum ama yok bulunduğumuz yerde de çok fazla mağaza yok o yüzden bulamadım istediğim gibi dantelli bi beyaz gömleğim bar olmadı son çare onu giyecegim
Mnli adenlina42 evde abes kaçmaz ya bizim ev sıcak hep tişörtleyiz yılbaşında kolsuz yelek giymiştim mesela