prensesanesi01 Kızlar evdeme paketleme yapmak istiyorum o yüzden Google üzerinden araştırma yapmaya başladım KOSGEB e bağlı paketleme var acaba bununla alakalı bilginiz var mı
prensesanesi01 dogan3504 şimdi belediyeyi aradım da telefonla değil direk gidip yüz yüze görüşmemiz lazımmış KOSGEB böyle yardımcı olabiliyormuş
ebrarveannesi739_ prensesanesi01 acaba canım başvuru fln yaparsan iş verirlerse sanaa bana da bilgi verirmisin nedir ne değildir die bende yapmak istiorm evde is
birmeftun Bende istiyorum şu ekonomik sıkıntıda Bi nebze de olsa katkı sağlardi ama giresunda yaşıyorum bulabikirmiyim buradaki belediyede öyle bisiy varmıdir acaba yaaa
prensesanesi01 birmeftun daha önce işkuru aramıştım bulunduğunuz bölgedeki işkura gidin onlar sizi yönlendirir demişlerdi
prensesanesi01 ebrarveannesi739_ ben gittim canım KOSGEB bizim böyle bir iş imkanımız yok sadece iş kurmak isteyenlere yardımcı oluyoruz dedi sonra firmaya baktı gerçekten var mı diye vardı 2019 yılında açılmıştı işte dedi herhangi bir ücret talep etmiyorlarsa bı görüşün bence ama sorumluluk da almadılar bende mesaj attım tekrardan bekliyorum
prensesanesi01 ebrarveannesi739_ Gebze’de oturuyorum konuştum papara hesabım vardı diye olmadı dediler bence mantıksız bir açıklamaydi açıklama yapmadılar da🥹