elifozkan Tugcebb daha olmadık ama ikinci dozlar oldugu için fazla yan etki yapacağımı sanmıyorum yanılmıyorsam
Tugcebb elifozkan asli08 ase95 asli08 Teşekkür ederim kızlar. Benim bebeğim zaten uyku vs konusunda biraz sıkıntılı öncekilerde yan etki yaşamadık, bunda nedense yaşarız gibi hissettim artık bir şeyleri daha çok anladığı için en azından anneme gitmek gibi bir önlem alayım ona göre dedim 🤦🏻♀️
asli08 Pazartesi günü yaptırdım ben o gün akşam çok huzursuzdu aşıdanmiydi bilmiyorum çok ağladı bende calpol verdim sonra uyudu ates vs olmadı
ase95 İlk dozlarında hiçbir şey olmamıştı bebeğime ama ikinci dozlar çok huzursuz etti. Ateş olmadı ama sürekli ağladı yavrum katıla katıla. Calpolle biraz sakinleşti.
ase95 asli08 doktoru bile şaşırdı böyle olmaz aslında dedi. Tugcebb bu ay rota ve menenjit 2. doz olacak bende annemi çağırdım 🫣
maysamoms33 asli08 çok teşekkür ederim asi takviminde baktığımda 2 Ay ve 4 Ay aşıları aynıydı sadece ekleme 2 özel asi vardı rota menenjit 2. ayda 2 bacak 1 kol yapıldı bu ay aynı olacak sanıyordum kol yapılmadı şaşırdım ondan sordum