Nurcanben Arkadaşlar duvara monte hamak beşikler güvenilir mi kullanan varmı ? Almayı düşünüyorum ama sanki güvenilir değil gibi de geliyor o kancanin duvardan çıkma ihtimali yüzde kaç?
yazgicansu Nurcanben taşınabilir hamak beşikler var şiddetle tavsiye ediyorum kızım çok rahat uyuyor içinde her yere götürebiliyorum portatif bişey
Deletedmom_206 Nurcanben Tavana asılanı kullanıyorum 2 seneden fazla oldu. 70 kg kadar taşıyabiliyor. O taşınabilir olanlardan uzak durun.Taşınabilir olanlarda bebek dönüyor, beşikten düşüyor. Hiç güvenilir değil.
Nurcanben yazgicansu kullandığınızın linkini atar mısınız ve tasinabilirler 2 yaş ile uyumlu oluyor mu ?
cinarasl Ben de taşınabilir hamak beşik kullanıyorum katlanabiliyor evde odadan odaya geçirmem haricinde her gittiğimiz yere bile götürüyorum gerçekten çok rahat tavsiye ederim
yazgicansu Nurcanben civil in sitesinden almıştım bebek hamak olarak geçiyor https://www.civilim.com/holmen-milas-bebek-hamak-ekru-2338
Nurcanben Deletedmom_206 trendyolda tanışabilir yazınca çıkanlardan mı bahsediyorlar tam anlayamadım. Onların sallanma şeklinden emin olamadım zaten
Deletedmom_206 Nurcanben Siz svava markasına bakın. Yuvarlak etrafı kapalı olan salıncak modeline. Oğlum 3 yaşında içine arkadaşıyla girip tepiniyor. Hala gündüzleri onda uyuyor