pogacayanaginannesi Kızlar kızım iki aylık olacak 5 gün sonra bu ayında neler yapmalı gülme vs tarzı şeyleri soruyorum
ysmnbdj pogacayanaginannesi bende merak ediyorum bekliyeyim burda 48 günlük oldu benimki ellerini sürekli ağzına goturuyo onun harici sürekli onunla konuştuğumuzda yüzümüze bakıp inceliyor bizi bazen gülüyor konuşurken severken ama anliyomu bilmiyorum😀bu dönmeleri ne zaman yapicak bilmiyorum
Ezooezz pogacayanaginannesi gözleriyle takip edebilir başını çevirip bakabilir siz konuştuğunuzda o da sesler çıkarabilir agulayabilir gülümsediğinizde o da gülümseyebilir elleriyle bişeyleri kavrayabilir yavaştan
pogacayanaginannesi ysmnbdj benim kızımda 55 günlük elini iki üç gündür agzina götürüyor başını tutmaya çalışıyor gözleriyle takip ediyor ve arada gülümsüyor
ysmnbdj pogacayanaginannesi benimkide başını yüzüstü yatırınca bı10 15 saniyelik kaldırıyor yorulup geri indiriyor gözleri fıldır fıldır zaten odadan çıkarken bile takip ediyor 😀😄3. Ayda göz testi var anne onayından geçti kızım bı doktor onayı kaldı😀😄😂