Esmabetul ikibebelianneolucam kırmızı et çıkardım ama ne yapacağım bilmiyorum 😃 Belki et güveç yapabilirim sebzeli Pirinç pilavı Mor lahana havuç karışık tarator Ayran tatlıda sütlac☺️ Allah kabul etsin şimdiden afiyet olsun
Esra_Omer_Alp ikibebelianneolucam dün çökertme yapmıştım bugün de nohut pilav sanırım şimdilik öyle düşünüyorum ☺️
Temizlikperisi ikibebelianneolucam valla eşim kaç gündür oruc tutu için hep et pişirdim bugün Mercimek çorbası, makarna, salata, yanın kola😊
forumgurmesi Fırında tavuk patates Mercimekli bulgur pilavı Salata Allah herkesin orucunu kabul etsin🎀🤍
forumgurmesi lamiakus evet canım Yeşil mercimekleri önden haşlayıp suyunu sürzüyoruz. Bulgur pilavını pişerken ekliyoruz en son üzerine tereyağı yakıp döküyoruz cok lezzetli oluyor.
Merveeofs ikibebelianneolucam bugün kvalide günü rahatım 🫢 dün de eşime çıtır tavuk ve şehriye çorbası, kendime de patates salatası yapmıştım
irmakefe_ Benim kızda oruç işte şuan aramış anne ne yapican diye siparişi üzerine pideli kofte yapicam insaallah iftara