kukumela Sevgili anneler bebeğim 3 aylık bazen 10 buçuk gibi gece uykusuna geçiyor son zamanlarda 12 de geçiyor bu saatlerden önce gece uykusuna asla geçmiyor. 15 dk falan uyuyup uyaniyor. Nasıl düzeltebilirim bunu
glsmcmndr kukumela benim kızımda 2.5 aylık gündüz çok az uyur toplasan 2 saat anca olur ama gece ne kadar diretirsem direteyim saat ½ bulur uyuması bi türlü düzelmiyor
210796 uyku ve uyaniklik saatlerine dikkat ediyormusunjz?yakiin aylarda oldugumuz icin soyluyorum 1 saat 20-30 dakika uyaniklik suresi, 1,5-2 saat uyku suresi olmasi lazim.2 saati gecmemeli uyku sureleri.
kukumela Uyandığı zaman 1 buçuk saate kadar kendisiyle oynuyorum tummy time oyun halısı yapıyoruz ama uyuduğu zaman yine kısa uyuyor gündüz uykuları en fazla uyuduğu 1 saattir o nadir 1 saat uyur
kukumela Kolik bir bebekti hep gece 12 kere kadar ağlardı şuan öyle kolik ağlamalarımız yok ama uyumaya saati aynı kaldı
gzdcpn kukumela Biz de 2 aylıgız hersey birebir sizinle aynı..ne yaptıysam ne denediysem düzene sokamıyorum uyku işini..12-1 den önce uyumuyo..yani uyusada uyabıyo derin gece uykusuna gecişi yine bu saatleri buluyo:/
iklimabirce Merhabalar benim de üç aylıkken böyle oldu gece onikilere çıktı uyuması ama sonra bir anda tekrar dokuz gibi yatmaya basladı bu iki gündür. Bir günü bir gününü tutmuyor bazen çok korkmayın, rutininizin dışıma çıkmayın her gece yaptıklarınıza devam edin
kukumela Tam saatini uyumadigi için de mızmızlanıyor sürekli huzursuz oluyor artık ben de uykusuz oluyorum dayanamıyor vücudum
kukumela Erkenden odaya geçip ışığı kapattım ki uyku saati olduğunu anlasın diye kaç gün bunu uyguladım ama yok yine düzelmedi uyumamak için baş bagir ağlıyor resmen