glahgul Bebeğim doğalı 2 gün oluyor ben sarışın beyaz tenliyim eşim esmer . ailede albino yok. Bebişim beyaz saçlı ve kırmızı tenli doğdu.Doktor albino olabilir dedi. Bebişi albino olan ya da özelliklerini bilen yardımcı olabilecek biri var mı. Doktor kontrolü cuma günü .
yenidenhayat glahgul üstte kalsın canım yorumun. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bebisinize💐
pogacayanaginannesi glahgul kaşları kirpikleri saçları kısaca tüm tüyleri beyaz oluyor her hangi bir zihinsel yada fiziksel gerilik olmuyor üniversitelede gayet de zeki albino arkadaşım vardı ve bence çok çok güzeller sadece güneşte tenleri hassas oluyor görmeleri net olmuyor bide bazılarında şaşılık oluyor
aycingozuacik Bücutlarında renk pigmenti melanin salgılanmadığı için bu şekilde oluyorlar. Ama herhangi bir zeka problemi öğrenim zorluğu olmuyor bildiğim kadarıyla. Sadece gözlerde titreme oluyor ve görme bozukluğu çok yaşanabiliyor. Eğitim hayatında genelde yazıları felan okumak için kitaplarda büyüteç kullanıyorlar. Ama çok güzel çocuklar oluyorlar 🌸
eknbrc glahgul babam 9/10 yaşına kadar beyaz saçlıymış. Yani albino değil ama sarının en açık tonu. Hatta ilkokul fotoğrafı siyah beyaz ve babamın saçı beyaz. Öyle bişey olabilir mi? Sarışındı babam da.
glahgul eknbrc biz çok sarışınız ama siyah saçlı doğmuşuz .Albino ise ne zaman belli olur onu merak ediyorum. Belki de öyle bir şeydir ama saçlar bembeyaz kirpiği de sadece teni kırmızı olduğu için doktor belki de değildir dedi
bernassr glahgul merhabalar aynı durumu yaşadık sizinle benim bebeğimde 6 aylık şuan umarım albino değildir bebeğiniz 🙏🏻 biz göz doktorundan albino teşhisini aldık ama genetik test sonuçları çok geç çıkıyor maalesef hala genetik testlerimizi bekliyoruz.. Bu hastalığın göz sorunları kötü maalesef güneşe hassasiyet ve net görememe göz titremesi ve bazen de şaşılık .. gelişimsel bi farklılık yok diğer bebeklerden . Allah şifa versin
bernassr glahgul genetik test sonuçları çıkmadan kimse kesin birşey söyleyemez. Genetik test sonucu 3 ayda çıkıyor . Biz 3 ay genetik test sonucunu bekledik ve gelen sonuç şüpheli olduğu için anne ve babanın da gen testi istendi şuan 2 aydır da o testi bekliyoruz..
glahgul bernassr Merhabalar yeni doğduğunda farkında mıydınız böyle bir ihtimalin hemen test yaptırdınız mı . Göz muayenesi olmuş muydu yeni doğduğunda .bir de bebeğinizin vücut rengi de beyaz mı acaba sanırım seviyeleri oluyormuş .
glahgul bernassr göz muayenesi olduk bir sorun yok dendi fakat albino ise sık sık kontrol gerekiyormuş çünkü ileride olma ihtimali yüksekmiş
bernassr glahgul 3. Ayında göz muayenesinde teşhisi koyabildi 3 aylık olmadan göz doktoru birşey diyemiyeodu tam olarak şuan göz titremesi var 6 aylık ama göz doktoru hala erken diyor genetik test olmadan birşey diyemeyiz diyorlar ama göz sorunlarımız var maalesf takip az uzağı göremiyoruz . genetik testte dediğim gibi geç çıkıyor..
ekimkizi_ Bir dayım ve diğer dayimin oğlu albino kuzenim 15 yaşında cok akilli zeki bir çocuk başarili tabii dayim ve yengem üzerine çok düştüler kontrollerini çok sıki yaptirdilar,gormede problem yasiyor gözlük takiyor,yakinlastirmadan biseyleri okumak zor