kubra00k Ay sıkıldım ya.. sabah kalk kahvaltı, bitmeyen ev işleri, oğluşumun ağlamaları, istekleri.. hergün hep aynı şeyler..
Eftelya_ser kubra00k rutin nimettir. Şükretmek lazım ne güzel çocuklarımızı büyütüyoruz sağlıklılar ayrıca bu günler tekrar geriye gelmeyecek kıymetini bilmeliyiz. Onlar büyüyünce kendimize daha fazla zaman ayırabilecek şuanki rutinin dışına anca o zaman çıkabileceğiz😬
kubra00k bsr9696 bugün hiç oturmadım belim ağrıyor ayaklarım ağrıyor.. hem evin işlerini yaparken oğluma koştum , hem yemekleri yaparken.. oğlum çok hareketli zaten ve öğünlerinide atlamıyorum .. düşün şimdi uyuttum onu yattım.. evet gelde anlat bunları kime anlatıyorsun
annecibebe kubra00k Bende bende bende bıktım niyet ettim erkenden kalkıp koca diye tutturduğum günlerin hakkını vermeye fjdjfj
annecibebe kubra00k Nasıl özlüyorum bazen evlilik benlik değilmiş diyorum gezemiyorum komşum arkadaşım hiç yon gurbete evliyim ama kendim seçtim bu hayatı ne yapayım 🤷♀️
ipeksiiimom kubra00k daha yeni eşime tam bu konuda yakınıyordum sonra dedim ki bi anda bağırarak sacmaliyorum su an böyle sağlıklı rutin bi hayatım olduğu için şükretmeliyim eşim de bu karışık ruh halim karşısında şok oldu 😂
elifozkan kubra00k rutin nimettir💗 belki şuan bu durumdan hoşnut değilsin.. ama bu saydıkların arasına bir hastane girse, ne hissederdin. Sağlıkla geçirdiğin Her anın kıymetini bil lütfen
D_deniz kubra00k hergün büyüyorlar kızzzz şöyle düşün ilköğretim lise derken uçup gidecekler üniveristelere iş yaşamına sonra aile kuracak onlar, da :))) bu günleri fotoğraflara bakıp güzel analım sıkma kendini bebeğini giydir iyice çık dışarı gez hava alın oksijen çekin içinize
1zeynosileannis kubra00k ben seviyorum ya küçük bir insanla bütün gün beraber olmak kolay değil ama sağlıklı iyi olalım yeter büyüyüp okula falan başlayacaklar hayatımız hareketlenecek. Bir ara çok isyan ediyordum bende ama şimdi yine hamileyim bu süreçte amniyosentez falan yaptırmam gerekti sağlığın ve rutinin kıymetini daha iyi anladım. İyi olalım mutlu olalım da her gün aynı olsun ne yapalım 😍