Ecemila Merhaba kızım 6 aylık emzik denedim ama almadı şimdi elini emiyor emzik alıştırmak istiyorum hangi emzik markasını denemeliyim boyle bi deneyim yaşayanlar
Busuu Ecemila canım ben kızıma bibs emzik almıştm çok güzel diye ucu çok büyük geldi alamadı snra aventin ultra air aldm onu şap die aldı
Hoz34 Ecemila yanı bu aydan sonra alışmasının bi anlamı yok ben ılk gunden beri alıştırdım çünkü acıkınca agzına koyunca o arada beslenme hazırlığı yaptım altıncı aydan sonra tutmaz bence yanı bu aydan sonra mantıksıZ
gulsah0715 Ecemila Ecemila avent aldım hikaye almıyor hiç bir şekilde.yarında aventin yuvarlak uçlusunu alıcam alırsa burdan sizede yazarım
Didemxy Kızlar hiç emzik almasın daha iyi benim bebeğim ilk günden bu yana emzikli ve gece uykusu kabus 19 dk da 1 emzik düşüyor ağzından ve uyanıyor bagimli hale geldi artık ben bıraktırmaya çalışıyorum İnan çok sıkıntılı bir durum tavsiye etmiyorum.
Busuu alchn yaaaa kıyamamm 🥰 bazi bebekler almak istemiyo maalesef demek o da öyle yada emziğin ucu çok mu büyük ondan olmasn
aynuruygar bende aventin ultra air aldım ilk vermede tuttu sadece anlayınca veriyorum emdikten sonra sonra uykuya daliyor atıyor kendi ama bu saatten sonra alırmi ki dr demiştiki cok zorunlu olmadıkça emzik vermeyin elini emmesi daha iyi dedi
gulsah0715 Ecemila benimki de elini emiyor hatta bazen o kadar ileri gidiyor ki elinin üzerini emiyor 😄😄😄ben takılmıyorum
aynuruygar Ecemila Aynen canım dr da sor bunu istersen bana öyle demişti elini emmesi daha iyi emzik emmekten diye
aynuruygar Ecemila Ecemila benim bebeğimin doğum aninda köprucuk kemigi kırılmış 1 aylikken farkettik şimdi sag kolunu kaldiramiyor haliyle elini ağzına goturemiyr sol elini götürüyor emiyor ama sağı goturemiyor onu aglamayınca emiyor arada daha 41 günlük zaten inşallah düzelir de tek elini emsin
Ahsenay Ecemila benimki de aynı canım ya ilk başlarda uykuya dalana kadar tutup uyuyunca bırakıyodu şimdi chicco komple silikon olanı var veriyorum diş kaşıyıcı olarak kullanıyo 😂