cennet179_ Oğlum 3 ay 10 günlük. Birkaç gündür gece uykusuna çok zor geçiyor zaten. Bugün de sürekli yatırıyoruz ağlayarak uyanıyor. Uyuyamadıkça daha da çok ağlıyor. Atak dönemiyse ne zaman geçer bu durum ?
cennet179_ melltemm Umarım dediğiniz gibi olur. Gaz sancıları falan da oluyor o da etkili sanırım. Akşamları gazını da çıkartıyoruz. Bir an önce geçer inşallah ağladıkça ben strese giriyorum çünkü bi yeri mi ağrıyor diye.
cennet179_ 1tosbikinannesiyim Ayni şekilde gözleri kapalıyken ağlamaya başlıyor sonra uyanıyor tekrar uyutuyoruz 3-4 defa tekrarladı böyle.
Lumisare ayy aynı durum bizde de var 3 ay 10 günlük en erken 3 te uyuyor o saatte uyumasına rağmen gece sürekli çığlık çığlığa ağlayarak kalkmalarını saymıyorum bile
Lumisare cennet179_ değişiyor bazen sadece 1 uyku yapıyor o da 1 saat o gün burnumdan geliyor bazen 3 uyku yapıyor düzenli saatlerde ama kesinlikle 1 saat uyuyor o da uyandıktan 1 saat sonra
cennet179_ Lumisare Gündüz uykularını düzenli uyuyamadıkları zaman da vücutları çok yorgun oluyormuş gece de o yüzden uyuyamıyorlarmış sanırım. Bizim öyle oluyor gerçekten dün saat 15′ten sonra hiç uyumadı. O yüzden gece uykusuna çok zor geçti.