muzicelerim2 Toplamda üç doğum günü var eltime ve kaynanama hediye seçtim ama anneme bir türlü bulamadım o kadar mülayim bir insandır ki biseye merak etmez etsede söylemez kimseyi zora sokmaz hani şunu beğendim diyim de alsınlar demez ne alacağımı şaşırdım siz neler aldınız ♥️
BuzluKahve muzicelerim2 doğum gününde saat aldım. Yılbaşında pilli ışıklı karabiber/tuz değirmen seti
Tatlican muzicelerim2 Ayy ayni benim annem Ben dogum gununde degilde anneler gününde bakiyorum ne lazim alıyorum birkere blendr bozuktu aldim.bazen ayakkabi aliyorum.esarp Gunluk kiyafet.mesela guzel bir caydanlik olabilir pasta seti olabilir tabakli .canta olabilir
HeeSenCokBiliyon muzicelerim2 ben bugün fincan takımı istedim annem için fikir olur belki ya da güzel duvar aksesuarları biblo falan da olabilir
Acilinbengeldim Ben kayınvalideme leopar desenli servis tabağı almayı düşünüyorum o olmasaydı toplu fotoğraf baskısı alacaktim duvara asmalı oda olmasaydı tesettür kıyafeti alırdım takım olarak, çanta olur eve süs eşyası olur mutfak eşyası olur
Tatlican cLearQueen Ben ev esyasi aliyorum çünkü babam yok alirsa annem kendi alacak bizde kardeslerle bakip ne lazm aliyorz Zaten bizidende ozel gun harici kabul etmez ozel gunde bile soyleniyor niye aldik diye adamlar calisiyor diyor
MnkKrtl muzicelerim2 ben ihtiyacı olan şeyleri alıyorum genelde mesela böyle normal konuşurken işte pantolon almam lazım kendime falan dediği oluyo bende ona göre bişeyler alıyorum genelde. Onun dışında eve hediye aldığım olmuştu tost makinası çaycı baharatlık seti duvara asmalı kahve sever ona özel fincan gibi
maygirl muzicelerim2 eeinde neye ihtiyaci war.hem işini kolaytrcak hemde olsa mutlu olur diyeceginiz biseye karar werin.