Seymabebek İyi geceler.. sandolaz sakızıyla zayıflayan var mı ? 1 buçuk yıl oldu doğum yapalı 95 kiloyum asla veremiyorum psikolojim cok bozuldu kendimi artık beğenemiyorum :( zayıflama deneyimlerinizi yazar mısınız? (Hala emziriyorum)
ogretmenanne2024 Seymabebek ben de aynı durumdan muzdaribim dediğinizi denemedim deneyen olmuss yardımcı olurlar
Minigiimm_ Seymabebek bende aynı durumdayım 55 kilonun üzerini hiç görmedim evlendim doğum yaptım 77 yim bir türlü düşemiyorum bende burda bekliyim🥹
simgegdz Seymabebek ay bende önerilerinize açığım ya daha önce bekar iken forx5 kullanıp çok güzel kilo verdim hem kahve hem kapsülünden şimdi bebeğim emmedigi için aldım kullanmaya başladım yeni bebeğim 4 aylık olacak az kaldı 95 ile doğuma girdim 85 ile çıktım şimdi 84 te kaldım yine diğer onerilerinizide merakla bekliyorum
filiz023431 Seymabebek en sağlıklısı aralıklı oruç ve leslie ben emzirmiyorum 3 ay önce doğum yaptım 1 ayda 8 kilo verdim arada 3 günlük kabak diyeti uyguladım
simgegdz Yaren-1526 bebeğim sürekli kucak istiyor dışarı çıksam buz gibi zaten hasta ommaya çok meyilli bebikim birKicak kimsemde yok öyle yemeği 5-6 gibi yiyorum ☺️
simgegdz Yaren-1526 evett duydumm bacım birşey sormak istiyorum ya benim bebiş çok emmiyordu zaten uykulu iken günde 2 defa falan 1 haftadır zaten meme +mama gidiyoduk 3 gündür sütüm yeşilimsi geliyor hiç icirmiyorum döküyorum ilk defa böyle yeşilimsi gördüm ya yeşillik de yemedim halbuki
munevverx Ben de aserola çayı ile zayıflamıştım tadı falan çok güzel günde iki sefer kullanıyordum aç karnına sonra da kahvaltımı yapıyordum şu an emzirdiğim için kullanamıyorum sadece