mrsfly Ay kızlar bize yine geldiler uykular berbat oldu annemlere de geldim bana iice yapışmaya başladı 5 dk ya bir meme en azından 1,5-2 yaşa kadar emzirmek istiyordum ama gerçelten bunalttı bir mememde zaten kesildi süt diğerinde asılıyor çekiştiriyor artık böle kopacak memem o kadar bunaldım ki.. 15 aylık şu anda bir yanım kıymamıyor diğer yanım kendi mememden usandım valla.
Merveio14 mrsfly 21 aylık olucaz hala aynı ve uykuya geçişlerde krizlerdeyiz aşırı inat asla kabul etmiyor ne yapsam. Bende şurda tavsiyeleri bekleyim.
Aydakisiyahedicikk mrsfly yemin ederim aynıyız sabaha kadar meme meme diye ağzında sakız ediyor 15. Ayda birden cıktı bu 15 gündür devam ediyor kesmemek için direniyorum
mrsfly mondecaidensecmeler evet evet maşallah yemenizde bir sorun yok keyf için meme bide işte sakinlemek felan diş zsten kafamı kurcalayan da onlar
mrsfly mondecaidensecmeler yok henüz hiç denemedik cünkü memede uyuyor tam bir bağımlı. Valla o mememde süt çok fişkırıyordu önceleri sevmiyordu epey bi süre iki meme gittik ama 12 aydan sonra ondaki süt çok azaldı azaldıkça emmek istemedi zaten bende süreç boyuncq aşırı zayıfladım
mrsfly Aydakisiyahedicikk yaaa sanırım ayrılık kaygısı azı dişleri felan hepsi bi arada bende çok bunaldım
Umay-gmz mrsfly gece emmesini kesmek istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum , su verdim şimdi sonra memmme dedi kucağıma aldım ayağa kalktım uyudu ama kendi yatağına asla yatıramadım yarım saat uğraştım yok olmuyor yine yanıma koydum , 14,5 aylık
mrsfly Umay-gmz vallabizde aynı durumdayız uykusuz geceler henüz o kadar hazır olmadığım için kesmeyi göze alamıyorum
bebegimdunyam mrsfly ilerleyen dönemde daha çok artıyor ben suanda 10. Günündeyim bıraktırması da ayrı dert. Çok zor erken bıraktırmaya çalışın demek istiyorum ama anne sütü de çok kıymetli