Cerenncee Kızlar bebeğime yürüteç alacağım günde 15-20 dk bırakacağım inş. Kullanıp memnun olduğunuz marka var mı
mero_81 Cerenncee bütün yürüteçler aynı pahalı almaya bence gerek yok ben let go dan almıstım 200 tl ye
iremaydmr Cerenncee ben ebebeğin kendi markasını aldım 900 tl valla ben bütün gün koyuyorum işimi gücümü hallediyorum çok ta eğleniyor
yagmur35yy Cerenncee ebebkten almıştım yuruteci bu hem sallanan olandan ama düz modeli alın bence benimkizim hiç sallanma moduna gecmedi
Oli Cerenncee ikinci el satan yerlerden aliverin zaten dazla binmiyorlar bir iki ay anca sonra yurume evresi basliyor. E bebek feln olur illa sifir istiyorsaniz
Yusufagahinannesi iremaydmr yürüteç çok zararlı hele ki tüm gün bırakıyorum diyorsunuz. Bence zararlarını bi araştırın
bnurr iremaydmr merhaba butun gun koyuyorum dediginiz kac aylik acaba bende bazen koyuyorum ama araliklarla isim varken parmak ucuna basma oluyor mu
doratalya Ben pilsanın uğur böcekli yürütecini kullanıyorum hem aşırı hafif hemde çok rahat geziniyor
bnurr iremaydmr anladım bizimkisi bugun 9 aylık oldu ben daha yeni 8 aylikken koymaya başladım ama bizde emekleme yok o yüzden koydum yoksa is yaptırmiyordu
gizem6767 bnurr bende koyuyorm iş yaparken sonra alıyorum oyuncaklrn ortasına otutryrm kendı basına oynuyor
suheyla92 Cerenncee hepsi ayni uygun fiyatlı alin bence dolaptan gardropstan falan zaten iki uc aya isi bitiyor
Dedektifgadget Cerenncee ikinci el alın valla ben aldım boşuna duruyor komşumun verdiği vardı onu daha kolay sürdü oda annemlerde kaldı evdekini kullanmıyorum gardropsta 200 TL ismim melikvera orda