kuzeycinarbaby Anneler bebeğim 5 ay 15 günlük 6 aylık olmasına 15 gün var elimde kapalı 6-18 ay emzik var şimdiden açıp versem bebegime uygun olur mu ? Yoksa tam 6 aylık olunca mı vereyim ?
ruzgartayfunyagmur kuzeycinarbaby 9 aylık oğlum doğduğu günden beri 6-18 aylık emzik kullanıyor. Ayına bakmadan almışız çünkü 😂😂😂 sorun olacağını sanmıyorum. Deneyin bi
evlatkokusucennetkokusu kuzeycinarbaby Hemen almayabilir,ara ara deneyin benim kızım 8. Ayında kabul etti yanlış hatırlamıyorsam
S_x_w kuzeycinarbaby yeni almanız gerekiyorsa almayın 15 gün kalmış bir şey olmaz..önemli olan ayından çok büyük ya da çok küçük kullanmamak..Bir şey olmaz yazıldığına bakayın damak gelişimi için çok önemli..kendim damak darlığından ortodontik tedavi gördüğüm için özellikle dr uma sormuştum ve mutlaka ayına uygun olmalı demişti..kabul etmezse bıraktırmak en sağlıklısı
benfiru kuzeycinarbaby ben 4 buçuk aylıkken vermeye başladım canım diğerlerini ağzından kaçırıyordu acaba küçük mü geliyor dedim 6 aylığı verir vermez aldı hemen emmeye başladı bir sıkıntı olmadı.
Alisvehumos Benim kızım 7 aylık bende 6 ay sonrası dğeişmek istedim,kabul etmedi büyük geldi ağzına hala 0/6 kullanıyorum,bekleyebilirsiniz aceleniz yok sonuçta Ben tam 6 ayına girdiğinde denemiştim
defnnee Alisvehumos Bizfe philips avent aldım ondan önce mamajo kullanıyorduk 6 aylık kabul etmiyor kusuyor gibi yapıyor büyükmü geldi acaba
aaslanbeyy Kuzenimde 5 buçukta falan değiş dedi büyük geldiği için çocuğu kabul etmemiş. Elinizdekini kullanabilirsiniz bence
kuzeycinarbaby evlatkokusucennetkokusu çok enteresan normal emziği bile pek almayan oğlum philipsinkini hemen aldı sevdi
defnnee Alisvehumos Belkide uyurken felan da dene uyurken bile öğürdü verdiğimde ama illa meme emsin diyorsan biraz ısrarla ağızından atıyorsa sen ver eline ver incelesin baksın