Annem kıyafet beğenmiş sormuş fiyatını tüm ürünler 3000₺ gece 00.00 kadar bi alana bi bedava demiş havale iyi tamam parayı gönderdik havale yaparken açıklama kısmına sipariş kodunu girin demiş girdim kontrol de ettim sonra aradılar sipariş no yanlış girilmiş sonu 444 siz 44 girmişsiniz askıda para kaldı iptal edersek 14 günde iade olur ama tekrar sipariş verirseniz askıda kalan direkt ger yatıyor baktım sipariş no yanlış girmişim gibi görünüyor inandım bi de salak gibi tekrar attım parayı ama muhtemelen instagramdan mesajı düzenleyip sipariş numarasının sonunu değiştirdiler ve ben de yanıldım, bi de verdikleri iban bilişim ismi dedim niye böyle hatta blöf olsun diye daha önce tatsız olay yaşadım o yüzden soruyorum dedim bi ters çıktılar işte 3000₺ için dolandırıcılık mı yspıcaz vergi levhamızı atalım 17 yıllık firmayız 2 şirket var parayı şirket hesabında topluyoruz müşteriler yanlış anlamasın diye dediler orda iptal edecektim annem de bunları çok beğendi doğru düzgün kıyafetim kalmadı dedi diye kıyamadım sonra onlar da r yaptılar estağfurullah efendim vs. Yani aslında annem de ben de şüphelendik ama insanın basireti bağlanıyor dedikleri yani göz göre göre oldu 🤦🏻♀️ uzun oldu kusura bakmayın ☺️