kuzeycinarbaby Anneler dün Tetagil aldım fakat doktor dedi ki şasenin çeyreğini bir günde bölüştür şimdi içinde bi cimcik şey var ben onun çeyreğini nasıl bir güne bölüştüreceğim bebegim 5 ay 15 günlük yanlışta yapmak istemiyorum
alexab kuzeycinarbaby tetagil organik bir örnek bu nedenle bence bölüştürmeyin zaten bi tutam şey nasıl olacak öyle. Ben de bölüştürmeden kullandım hep.
hndathn kuzeycinarbaby hıc bolusturmedım çok agrılı sancılı durumlarda 4 saat arayla günde 6 kez verdım he kımı zaman hıc ise yaramadı o zaman osanıt kullandım
neslika kuzeycinarbaby çay tabağı gibi bir kaba döküp orada bölüp kullanabilirsiniz. Doktorun bir bildiği vardır. Biz kullanalım dedik doktor tamam dedi. Günde 2 kez kullandık alerji yaptı. Fazla geldi diye düşünüp doktora sordum azaltayım mı diye hiç kullanmayın onu dedi. Bestiva jel yazdı onu da günde 1 kez dedi ve çok az kullanıyoruz sancısı olunca.
ekimkizi_ Ilk defa duydum bu sekilde kullanimi ben günde 3 4 pakete kadar veriyorum bir sorun yaşamadik sebebi neymis ki tetagil doğal içerikli diye biliyorum.
kuzeycinarbaby ekimkizi_ bana da çok saçma geldi bi zararı olmaz ama fazla ilaca maruz kalmamış olur en azından dedim doğalsa neden böyle dedi bende anlamadım suan peki bir paket versem faydası olmazsa iki üçe çıkarsam olur mu sizinki kaç aylık dun bu dediğini yapmaya çalıştım ama içi o kadar az ki çeyreğini nasıl sabah öğle akşama böleyim bi faydası da olmadı öyle yapınca
Kupeklergiremez Benim bebe 4 aylım tetagil almayı düşünüyorum işe yarıyor mu gerçekten dün dişleri çok feci kaşınmaya başladı elimi kemiriyordu
AEgemm Kupeklergiremez Allah affetsin bi gün kendime kullandım psikolojik olarak hafif etki etti gibi oldu 😁
ekimkizi_ kuzeycinarbaby bebeğim 4 buçuk aylik falandi diş sancilari basladiginda kullaniyorduk sorun olmadi Osman Gönülal var instagramda o da öneriyor zaten prospektüste de yaziyor
gmo Benim doktorum hiç birşey önermedi ya diş kayıcı soğuk kompres şeklinde ilerliyoruz 5 ay 5 günlük oldu ama elleri devamlı ağzında her bulduğunu da ağzına götürüyor garibim 😅
kuzeycinarbaby alexab bir paketi gün içinde birden mi dökeyim yoksa yatarken mi daha rahat olur nasıl yapayım peki çok teşekkür ederim
alexab kuzeycinarbaby tetagili ben 3-4 saatte bir verdim hep çünkü bu diş ağrısı hep var sadece gece yok. Bir şaseyi direkt çay kaşığına boşaltıp verdim.