Makasal Koltuk altı ölçer var chicco marka 60 sn de ölçüyor zapdedemiyorum zor oluyor Alından ölçer var messelife marka oda yanlış ölçüyor Şimdi ben ne alayım şaşırdım. Kulaktan ölçenler nasıl acaba bu arada 3 yaş
Gamzelit Makasal valla koltuk altında çubuk tarzında 2 marka var biri eee baby biri nimomed en hızlısı wee baby geçende nexus aldım alından ölçer valla 3-5 sn falan sürdü yalan olmasın doğru da
Rez Makasal braun marka kulaktan ateş ölçer aldık son çare olarak çok işe yarıyor, bunu eşim benden habersiz almış, ben de temassız aldım o da güzel dursun dedim her ikisi de
Makasal heelloo ben tetenek bi insanım yarım saatte bir ölçerim ateşi olunca. Mesela öyle durumlarda sürekli ucunumu değiştirmem gerek. Bide uçları kimisi zor bulunuyor diyor siz nerden alıyorsunuz
Zumraaa Makasal medikalci bana uçları her defasında değişmeye gerek olmadığını söyledi .Deforme olmadıkça gün aşırı degişebilirsiniz dedi
heelloo Makasal aynı ucu defalarca kullanabilirsiniz sorun olmaz yedek uçları hepsiburadanın e bebek satıcısından aldım ben
Makasal Rez aaaa bizim buradakinin de alından ölçer vardı bozuktu 🤦🏻♀️ sonra kulağına bakmak istedi başlığı bulamadı.