aselikra4 Kızlar benim 9 ay 28 günlük bebeğim gündüz 5 kere (15 -20 dk) uyuyor, gece (5-6 kere) uyanıyor. Uyku düzenini nasıl sağlayabilirim sizde durumlar nasıl? Bu çağda bebekleriniz gece kaç kere uyanıyor gündüz kaç kere uyuyor??
gizemm01 aselikra4 9 aylık kızım gündüz 2 kere uyuyor en az 40 dk en fazla 1,5 saat uyur. Gece ama maalesef düzensiz . En az 4 kere kalkar en çok 12 rekoru yani uykular haram gece
ilenalemin aselikra4 canım gündüz uykuları gece uykularımı etkiliyor.ben de böyleydim.yavaş yavaş düzene sokuyorum.gündüz 5 kere uyku olmazki bunu mutlaka halletmen lazım.iki uyku olmalı.totelde 2-3 saat arası uyursa gece de iyi uyur.beslenmesi de düzenli olur.ilk günler biraz zorlar ama ağlasa da uyutmamaya çalış.mutlaka alışır.uyku eğitimi alabilirsin.ben alıyorum şu an 3.gündeyim
kirazmevsimi_ aselikra4 o aylarda günde 2 kere 1.5 + 1.5 saat uyurdu yani toplam 3 saat. Bence biraz gunduzu duzeltse kendine gelir aslında uyku duzeni.
gizemm01 aselikra4 kendiliğinden oldu aslında. Tabi bende uyku zamanları dışarı çıkmadım hiç. Hep evde uyuyor. Saati ortalama hep aynıdır. Uykusu geliyor direniyor ama türlü ninnilerle uyuyor
ilenalemin aselikra4 evet.ben kendim denedim ama başaramadım hemen pes ettim ağlamasına kıyamadım.artık uykusuzluktan göz altları morarmaya başlayınca karar verdim destek almaya.kendimi için kızımın dengesi bozuluyordu artık
ilenalemin aselikra4 evet ücretli ama çok makul bir ücrete anlaştım.çok faydası oldu.eğitmenden eğitmene değişir tabiki ama ben uyku dışında da her konuyu kendisine danışıyorum ve yardımcı oluyor.beslenme konusunda da yardımcı oldu.zaten görüntülü konuştuk bebeği görerek yönlendirme yapıyor.benim bebeğimin hareketlerine bakarak neyi sevip neyi sevmediğini ona nasıl yaklaşmam gerektiğini veya şu an ne için ağladığını söylüyor.ve gerçekten haklı çıkıyor😂 şu an çok yeni daha üç gün oldu ama eminim ki sonucu çok güzel olacak çünkü güzel ilerliyoruz
kirazmevsimi_ aselikra4 bu tamamen bebişe bağlı bir durum. Mesela benim bebegim 40.dkda anında uyanırdı 2.ayından beri oyleydi. Sonra ayagimda sallarken 40.dkya kadar tuttum o sekilde git gide uyku suresini uzattim.
ilenalemin kirazmevsimi_ ay bu hatayı sakın yapmayın.ayagımda tutarrak ben de süreleri uzatıyordjm.somr aayagımdan bıraktıgım an ağlamaya başladı.asla bırakamadım