mihramomm1 ZeydsMom Fakirim diyorum aşkım kürk , kırmızı et hatta Penti don konforunu bile rüyamda zor görüyorum😂😂
NariNariKiminYari mematiii kız iyi linç yememişsin benim eski adım kurtterbiyecisi idi sen kimsin de kürtleri terbiye ediyorsuna kadar gitti konu ahahahshha
Lumisare ZeydsMom kız olur mu öyle görmedin mi eşi 27 yaşındaymış o da kp gibi mvymiş ikisi de en yüksek maaşı alıyormuş kp 250 eşi 150 😂😂😂
alexab ZeydsMom punto deride çok güzel kürkler var. Hangi kürk çeşidini soruyorsunuz? Genelde kürkcüler farklı farklı hayvan kürkü satıyor değişiyor. Bendeki içi dışı koyun boyun full tilki.
Tubanurrr ZeydsMom ay diğer postu görmeden bunu okudum diyorum ne oluyor bu kız böyle şeyler paylaşmaz diye düşündüm diğer postu görünce mevzuyu anladım
ZeydsMom Sogukbaklava noldu en son yardim ettimi bari en son bebek icin yardim atilmisti parali hatuna
mematiii NariNariKiminYari ahahah kürk yazcaktım görmemişim kız ahshshsjs ama beni tanıyanlar anlamıştır neden dediğimi😂
ZeydsMom Orenda_ yok askim ben hayvanlara kiyamiyorum gercek olmasin yoksa tercihim saten tavsani olurdu ama cani degilim yok.