Nefesimm_ Kızlar 3 aylık kızım var ve gebe kalmak istemiyorum eşim ikinci çocuğu hemen istiyor ve ben istemiyorum o yüzden doğum kontrol hapı kullancam onericeginiz birşey var mi
ilay-mom Nefesimm_ ben istemiyorum ama benim eşimde istiyor 2 sene sonra , daha zaten siz de vücudunuz da kendine gelmedi neden böyle yapıyor eşiniz ?
Sedabilen Canım ben cerazette kullanıyorum 5 aydır önceden de kullandım bir dönem ara verdim tekrar başladım sorun yaşamadım gününü saatini asla geçirme düzenli kullan ara vermeden sorun olmaz inşallah öneririm cerazette emzirenler için
ilay-mom Nefesimm_ bana doktorum emziriyorsan cerazette yazdı ama hergün aynı saatte kullanman lazım dedi ve adetin ilk günü içeceğimi söyledi aldım ama kullanmadım 400e yakın fiyatı var ve içinde 28tane vardı yanlış hatırlamıyorsam
ilay-mom Nefesimm_ evet bende şaşırdım her ay almak lazım kullanınca o yüzden bende kullanmaya başlamadım
ilay-mom Nefesimm_ eşim korunuyor, zaten doktoruma cok güveniyorum ona sordum hiçbirinin yüzde yüz koruculuğu yok dedi