Tas0525 Kızlar bebeğim alerji mamasini içmiyor ne yapicam içine tatlansin diye pekmezde koydum ama anliyor içer gibi yapiyor sonra anlıyor bebelac pepti maması sizce ne yapmalıyım pesmi edeyim:(
mellisaa Tas0525 eczanede satılıyor içine vanilya mı ne konuluyor bır eczacıya danışın isterseniz pes etseniz napacaksınız ki zor bir durum bizde yaşadık kaç aylık?
egebuse Tas0525 ben de bu gece verdim ilk. İçmedi ağladı 😢 O ağladıkça ben ağladım ona yetemiyorum diye. Nasıl sevdiricem inanın bende bilmiyorum😢
Tas0525 mellisaa 9 aylık süt ve süt ürünlerine cikmamisti ama yumurtaya alerjisi var ve geceleri gaz sancısı oluyordu dr alerji maması kullanalım dedi ama içmiyor maalesef
Tas0525 mellisaa hayır emmiyor normal mama içiyor ama alerji mamasini içmiyor sizindemi alerjiniz var
Tas0525 mellisaa süt ve süt urunlerinemi var peki off nasıl zor bir süreç peki sizinki kaç aylık ve mama kullaniyormu
mellisaa Tas0525 Vallahi o kadar zor ve o kadar karışık ki bizim ilk süt ve süt ürünlerine dediler sonra test yaptılar yumurta alerjisi çıktı Evet alerji maması kullanıyor pepti syneoyla başladık şuan süt ürünlerine yok yoğurt ver dedı çocuğun vücudu pul pul oldu valla bilmiyorum ya
Tas0525 mellisaa bizimde yumurta alerjimiz var süt ve süt ürünleri verdiğimde herhangi bir vücudunda döküntü fln yok peki yumurta alerjisi var diye alerji maması kullanmak zorundamiyiz normal mama kullansak olmazmi
bussyy1710 Hala satılıyorsa Nestle alfamino deneyin kızlar. Onu içer bebişleriniz. Biz de geçtik o yollardan ama sabredin geçiyor hepsi.