ilknurbs Kızlar nerden alırsam alayım bu çoraplar bebeğimin bileğinde iz yapıyor. Önerdiğiniz bi ürün var mı ? Yıldım artık
papatyam-34 ilknurbs ben e bebekten alıyorum hiç iz yapmıyor bir kaç tane pazardan almıştım onlardan bazıları iz yapıyor oda lastik yerleri sıkı olanlar yaptı alırken farketmemişim evde farkettim 🥲
Minel-inannesi ilknurbs büyük yaş alin. Bebeginiz 1yaşsa 2 3 yas coraplar alin, ben caresini oyle buldum 🤷
ZeydsMom ilknurbs ben temudan aliyorum son zamanlar oyle guzelki. Yas araligi da iyi oldugu icin bence sıkma olmuyor. 1 yas ogluma 1-2 yas aliyorum mesela guzel oluyor
KayraVeAnnesi_06 ilknurbs Bizde de öyle oluyordu defacto dan aldım bir serisi var lastiksiz çok güzel
ZeydsMom ilknurbs ha evet şu boykotlar. Trendyolda da oluyor guzel ordan da aliyorum bambu coraplar mesela baska hicbiyerde bulamadim ordan aliyorum iz yapmiyor. Lastik izi yok onlarin.
ZeydsMom ilknurbs derken? Boykot meseleleri yani . Noldu? Herles boykot yapmiyor yani ona uygun bilemiyoruz oneri verirken.