sevgi368 Kızlar ben yeni anne oldum bebeğim bir aylık sürekli terliyorum bu durumu yaşayan var mı çözüm için ne önerirsiniz
1babyannesi sevgi368 benim 1 seneye yakın sürdü yastık yorgan üstüm sabahları su gibi olurdu hatta geceleri rahatsız olup yastık kılıfı üstümü değiştirirdim
fgumut sevgi368 benim göğüslerimin altı özellikle o kadar aşırı terliyor ki bi de terim çok kötü kokuyordu 40ın çıkınca geçer koku dediler gerçekten geçti koku ama hala terliyorum eskisi kadar değil tabiki 55 günlük oldu bebeğim emzirme esmasında Efor sarfettiğimiz için muhtemelen terleme
bsgmz Ben de geceleri göğüslerimin etrafı çok terlemiş içinde uyanıyorum, araştırdım lohusalık döneminde hatta emzirme döneminde normalmiş
asmin1824 3 ay boyunca ne çektim Allahım bir de temmuzda doğurdum sürekli terliyordum emzirirken bebeği kapatıp klimanın altında emziriyordum Ay ne günlerdi geçecek .bol bol su için 3 ay bitince ter de bitecek
minisannesi1 23 günlük anneyim hala terlemeler devam ediyor her uyuyup uyandığımda su içinde kalmış oluyorum yatak yastık dahi ıslak uyanıyorum ne kadar devam edecek meraktayim
cokbilmismom sevgi368 ayy o günlerimi hatilamak istemiyorum ben öyle bir ter ömrü hayatımda görmemiştim dışarıya çıkarken.m yanında yedek atlet götürüyordun o kadar yani. Bir çözümünü yok maalesef hormonlar
aliyeee96 sevgi368 bu durumu bende yaşamıştım lohusa iken malesef 40 bitene kadar geçmiyor ben birde yaza doğru doğum yaptım insan kendinden tiksiniyor ama merak etme geçiyor canım
zeynepyusufaslan sevgi368 ben yaşadım azalarak da olsa devam ediyor şu an bebeğim 6,5 aylık. Ve ben koktuğumu bilmem inanılmaz kokuyordum doğumdan beri her gün duş alıyorum ve siveno roll on kullanıyorum . Doğal içerikli ve terlemeyi değil ter kokusunu önlüyor
uykusuzluklarinanasi sevgi368 belli bi süre böyle olacak🥹 her gün 5 dk duş alabilirsiniz sivenonun temiz içerikli rolonu var onu kullanabilirsiniz bu dönemde. ben koltuk altı ve göğüs altına sürüyordum. bir de emzirme südyenini göğüslerimin altına getiriyordum ki birbirine değerken terleyip daha çok kokmasın diye biraz olsun etki ediyordu ama tamamen geçirmenin bi yolu yok maalesef zamanla geçiyor.
sevgi368 uykusuzluklarinanasi bebeğim çok ağlayan bir bebek duş almak bile işkence çok zor bir dönem inşallah bir önce atlatırız