mutlukidss Arkadaşlar biz yeni ek gıdaya başladık bebeğim 5ay 13 günlük ama ben ne vereceğimi bilmiyorum şuanlık yoğurt veriyorum biraz başka bişey vermiyorum acaba ne ye diyebilirim bebeğime bilen anneler yazarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🌸🌸🌸🌺🌺🌺🥀🥀🥀
Nurci mutlukidss merhaba bende başlicam sizin gibi önce yoğurt ile başlarım havuç haşlayıp püre yapabilirsiniz havan tatlı patates
curlysister mutlukidss doktorumuz bize 3 gün kuralı ile yoğurt-kefir-yumurta sarısı-labne ya da lor şeklinde başla dedi sonra sebzelerden püre ve çorba yapıp verebilirsin ardından meyvelere geç dedi bu şekilde gidiyoruz meyvelere kadar geldik şükür bir alerji çıkmadı ama tabi dümdüz verince de bebişler sevmiyor 🥲
mellisaa mutlukidss bizde o zamanlar başladık havuç haslayın batalla ezın üzerine azıcık zeytinyağı verin 3 gün sonra aynı şekilde patates kabak balkabağı 3 gün şeklinde sonra hepsini karıştırıp bazılarından çorba yapın ben içine soğan kemık şunuda koydum ama az koyun
eyberenimo Kızlar en önce yoğurt deneyin daha sonra kabak havuç patates böyle balkabağı sebzeleri deneyin sevmediği sebze olursa da yoğurtla karıştırıp verin abartılı miktarlarda vermeyin sadece tadımlık olacak şekilde olsun 3 gün kuralına da uyun mutlaka
mutlukidss eyberenimo evet büyük oğlum yoğurt sevmedi ek gıdaya dair hiç birşey sevdiremedim zorlandım haliyle şimdi küçük oğluma herşeyden vermek istiyorum sevsin istiyorum yemekleri ilk başta o yüzden yoğurtla başladım😄
curlysister mutlukidss 5. Ayın sonuna doğru denk geldi bizde sorun yaşamadık isterseniz siz de öyle denk getirebilirsiniz
aaslanbeyy Merhaba profilimde listelerimi fotoğraf olarak paylasmıstım oradan bakarak fikir edinebilirsiniz🌸
mutlukidss aaslanbeyy çok teşekkür ederim bilginiz için ekran görüntüsü aldım burdan bakıp yediririm bebeğime