surahasans Kızlar 3günlük bebeğim var sol göğsüm kanadığı için veremiyorum süt sağ taraftan emziriyorum, ama sol göğsüm taş gibi oldu nasıl yumuşatabilirim emzirmeden
iki-bal-kiz-annesi surahasans bıraz sağın göğsünüzü hem en azından orası kurumaz bebeğin emmek ıstedıgı zaman pis süt olmasın dura dura kötüleşir
Yagizkus surahasans elektrikli sağma pompanız yoksa alabiliyorsanız hastanenin pompasını alıp sağın bazı hastaneler kiralayabiliyor. Ben hastaneye gidip sağıyordum bebeğim zaten küvezdeydi 1 hafta. Alamıyorsanız manuel pompalarla sağın benim de taş gibi oluyordu mutlaka sağın yoksa mastit olabilirsiniz benim o durumda eşim sağıyordu sağarken de eliyle biraz sıktırarak sağıyordu yavaş yavaş daha az acıyordu
Sultan2106 surahasans benimde oyleydi ilk 6 gun oyle oldu sıcak suyla masaj yaptm emzrmeye çalıştm arada sağdm oyle duzldi
Busrabus Yaa ilk zamanlarında benim de çok olduğu için öyle olmuştu. Canımı çok yakmıştı. Bir yerde bir şey okumuştum yaptım geçti. Ters sağım yöntemi diye okumuştum yaptım geçti. Tam tersi tarafına doğru sağın geçecektir inşallah.
SinanzehraNeva surahasans sıcak su ve sabunla sağın . Ama kanasada emzirin benimde kopacak hale gelmişti kanı yutsada bişey olmaz dedi doktor bide evomere krem kullandım göğüs ucu için olanı onuda bebek yutabilir sorun yok arada da göğüs kalkanı ile emzirdim geçti alıştı şimdi . Göğsünüz körleşir ve kist oluşur ve çok ağrır çok iyi anlıyorum sizi hemen sıcak bi duşa girin ve o sütten kurtulun bebeğe vermeyin çok bekleyen süt zehirleyebilir miş ama ne kadar beklediğini bilmiyorum siz genede vermeyin 🤗