bebegimdunyam Kızlar ben çok kürk seven biriyim yaşım 26. Çevremde bu şekilde giyen yok ben her hafta farklı kürk alıyorum tabii giyiyorum sizce kürk giymek saçma mı ? Burada ki insanlar yaşlı insanların kürk giyeceği bir düşünceye sahip ,bir garip hissediyorum
Sogukbaklava bebegimdunyam Kürk giymek saçma değil ama her hafta kürk almak saçma. Alırsın siyahını beyazını bejini hadi bi tane de renklisini peluşunu . Her hafta nasıl alıyosunuz her hafta
NariNariKiminYari bebegimdunyam bende giyiyorum çok da seviyorum fakat her hafta kürk mü alıyorsunuz gerçekten ? Hangi renkleri aldınız çok merak ettim 🫠
bebegimdunyam Sogukbaklava 😂😂😂ayy her rengin her farklı modeli gibi düşünün kaban kürk gördüm mü dayanamıyorum ama tek ben giyince bi garip oluyor
forumgurmesi Her hafta kürk alabildiğine göre Bülent Ersoy felansın herhalde. Her hafta hangi renk kürk alıyorsun çok merak ettim.
bebegimdunyam NariNariKiminYari bütün renklerin farklı modelleri kısa uzun kabarık yani görünce dayanamıyorum 😂gerçekten her hafta almak garip mi yani neden bu kadar şaşırdınız anlamadım🫣🫣
Bebislerhakkinda bebegimdunyam sürekli kürk takilirsan abes olur canım tabi laf ederler 🤣 arada farklı kabanlar giy derim
NariNariKiminYari bebegimdunyam her hafta kürk sizce fazla değil mi ? Her renk kürkü napıyosun nasıl kombinliyorsun habshshah
Azra00 bebegimdunyam aldığın modeller atarmisn bende almak istiyorum çok merak ettim modelleri nasıl renkleri madem her hafta alıyorsun sen bilgilisindir hangi model kullanışlı oluyor
Deletedmom192 bebegimdunyam gorsel atın da bakalım gıyılır mı gıyılmez mı yaslı ısı mı degıl mı belkı modelı yaslılara gore
AnnaGloria Tek karede paylaşır mısın gerçekten merak ediyorum inanamadım her hafta kürk aldığına belki takıntılık boyutu vardır sende olamaz demiyorum olabilir kürkü her yerde giyinmem aldığımdan beri iki kere giyinebildim bende böyle düşünüyorum
heygorl AnnaGloria Allah aşkına sallıyor ya 🤣 bebeğini de özel olarak hassas büyütüyordu yüksek standartlarda. Sanarsın yalıda büyütüyor. Bir şey demek istemiyorum. 😀😀 ikinci Rabia vakası
lucifermorningstar bebegimdunyam Ben daha çok o kadar kürkü nereye sığdırdığını merak ettim her hafta alıyosun ya nereye koyuyorsun mesela evinde kürklere ayrı bir oda yapman lazım 😀