Zhra78 Bebeğime 1 yaşında ne hazırlarsam kuymak hariç hiçbirşey yemiyor yani pankekler mi avokadolu tarifler mi herşey yaptım hiç yemiyor az önce yine yemedi çorba içti ne yapmalıyım
Merveeofs Zhra78 kızım 2.5 yaşında ve hâlâ kahvaltılık hiçbir şey yemiyor asla.. kahvaltımız bile çorba, pilav, lahmacun 🤦🏻♀️
guldenurcinar Zhra78 sizde onunla birlikte yediniz mi? Mesela ikiniz aynı anda kahvaltı yapın ilk zamanlar yemiyor ama zamanla sizin yediğinizi gördükçe sizin tabağınızdakini yiyerek başlıyorlar. Benim kızım öyle yemeye başladı.
aslananne27 Zhra78 2,5 yasında kahvaltı yapmaz hep bir bardak süt bir tane kuruvasan yer sıkılmıyor da her gün 😂😂
AEgemm Zhra78 şuan aynı durumdayım leblebi yiyor ceviz ezdim veriyorum yemiyor kahvaltı sevmiyo hiç böyle olunca çok sinirleniyorum alıştıramadım mı diye
Zumra_Fatma Merveeofs ayy bizimde yaa corba icer cigkofte yer meyve yer cay icer ama aslaa dogru duzgun peynir zeytin yemez yumjrtanin sarisini yer haslarim tek o da hergun yemez
Merveeofs Zhra78 yumurta asssla bebekliğinden ilk tadımlardan beri yemedi hiçbir şekliyle de yediremiyorum ne yazık ki
Zhra78 guldenurcinar evet mesela ben bizimle beraber kahvaltı sofrası kurduğumuz zamanlarda onu yanıma alıyorum genelde öncesinde yemiş oluyor bizim yediklerimizden istiyor baya
guldenurcinar Zhra78 işte öyle değil sizde onunla aynı anda kahvaltı yapın. Çünkü siz onunla yemediğiniz için onu yemiyor. Doktorumuz bana öyle söylemişti. Sizin tabağınızdakiler daha cazip geliyor demişti. Mesela ona ne yedirmek istiyorsunuz ortaya koyun uzanabileceği bir yere yada önce siz alın yeyin ay ne kadar lezzetli ne kadar tatlıymış deyip uzanacağı yere koyun sonra o zaten zamanla alışır. Benim kızım asla yumurta yemezdi ben bu yöntemle bir kaç gün denedim şimdi her çeşit yumurtayı yiyor.
guldenurcinar Zhra78 birde hala anne sütü alıyorsa oda etkiliyor bazı bebekleri o yüzdende yemiyor olabilir.
Zhra78 guldenurcinar evet alıyor mesela sabah uyanıyor mutlaka emmek istiyor ondan da biraz iştahını kesiyor gibi geldi emzirmezsem ağlıyor istiyor
etkafa Zhra78 Emmek çok etkiliyor biz de de aynı sıkıntı vardı ben de ilk kahvaltı verdim sonra meme verdim bu şekilde alıştırdım ve gerçekten yemek yemesi düzeldi
Merveeofs Zumra_Fatma bizde hiç asla yumurta yok keşke olsa da içim rahat ederdi bir tane bile yese 🤷🏻♀️
Orenda_ Zhra78 İki yaşındaki kızım bile yemiyor canım çorba,kek, süt,meyve suyu,patates bunları yiyor 🤦🏻♀️