iremaydmr Özel bir rahatsızlığımdan dolayı gece uyumam gerekiyor 7 aylık bebeğim geceleri sabaha kadar oturuyor uyku düzensizliği var bu yüzden geve bakıcak bir yardımcı arıyorum fiyatlar nasıl olur bilginiz varmı kaç saat bakılıyor şartlar nedir?
Aysee__34 iremaydmr aman bacım gece çocuğa bakanmi olur Vala evi soyarlar giderler gece gelen bakıcı olmaz hirsizz olurr
efnanveannesi1 iremaydmr Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım varmıymış gerçekten? Ben güvenemezdim herhalde bir başkasına ya
iremaydmr efnanveannesi1 bende hiç duymadım ama uyumam gerekiyor beynimle alakalı bir sıkıntı var gündüz bakan gece de bakar diye düşündül
iremaydmr Aysee__34 değilim ama kendi kalmak istemiyor sebebi ni bende bilmiyorum sorduğumda evde işlerim vae diyor çamaşır bulaşık vs.
Aysee__34 iremaydmr vallaa ne bilim kimse kabul etmez bence yaa çocuğunuzun uyku düzeni ayarlayın hicmi uyumuyor
babybabyt iremaydmr bunun yerine bebegin uyu duzeni icin yontemler deneyin yorulan bebek mutlaka uyur kalir fun icinde onu cok yorun parka goturun evde surekli oynayin ve banyo yatmadan once hemen. Hamur gibi olur uyur.
babybabyt iremaydmr olsun onun dsariyi cikip hava almasi eyrafi izlemesi onun icin yeterli birsey eger kendini tutabiliyorsa otutrr pozisyonda cok sey yapilir avm oyuncaklarina ilgi duyar salincakta sallanir bunlar yeterli rvde de siz oynycaksiniz kimse gece gelip bakicilik yapmaz paraso cazip gelen bwlki yapar ama gerek yok o cocugun da gece uykysunu alması şart ki büyüsün