merve171214 mireva 5 aylıkken deldirdim hiçbir sorun yaşamadım annemde küçükken deldirmiş beni bir kere bile kapanmadı ama sonradan kendi deldirdiklerim hep kapandı bende o yüzden erkenden deldirmek istedim hemde daha hızlı iyileşiyor diye şuan 13 aylık elini bile kulağına götürmüyor
leylaceylin mireva bir yaşında deldirdim ama keşke 6 aylıkken felan yapsaydım dedim çünkü korktu ve ikinci gün küpenin biri düşmüştü oynarken tekrar deldirmek zorunda kaldım
BuzluKahve hermione_granger Ayı sorulmuş. Napiim? Allah kimseyi esprisini açıklayacak kişilerle muhattap etmedin diyelim.
Eylule BuzluKahve bu kaç oluyor tam olarak 🤣 gece gece beyin iptal. Bir de kaç yaşına kadar ay saycaz yaa ahshsh ☺️
linahanim mireva 7 aylıkken deldirdim su ab 15 aylık şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık, çokta tatlı duruyor bence 😍
Shsb hermione_granger cidden mi 144 ay demiş kasıtlı olarak mı 🤦🏻♀️bende yanlış yazdı 14 ay yazacaktı sandım 😂
bloggeranne berfinhifa ay benim kızımda 5 aylık oldu bende istiyorum deldirmek nerede delirdiniz acaba eczanede mi 🥰
filizfatma Bir yaş oncesi önerilmiyor benim kızım 4 yaşında daha deldormesik kendi istesifi zaman deldirecegiz. Gece uykuları çok berbattı ağrısı olur yan yatamaz die korktum artık aklı eriyor ne zaman ister artik