serifeew Bebeğim 8 aylık 2 gündür kafası çok ateşli Ağrı kesici içirmeme rağmen geçmiyor bir de çok mızmız gece uykusu derin değil bu arada hiç dişi yok daha başına gelenler var mı??
ayyzeyy466 serifeew diş canm 2 yaşına kadar başı hep yanacak bizimki hepsini patladı şimdi şimdi gitti başının yanması
minervadefne serifeew bizimde öyle oldu 7 aylık olduk yeni ishalde eklendi dedim kesin diş 2 tane var ama damaklarını çok kaşıyordu. Sadwce kafasındaydı ateş. Sonra geçen sabah 40 derece yi göründe doktora götürdük koştur koştur diş değil boğazları kızarmış dedi gece hiç uyumuyordu
TwinsAndBeren serifeew diş hemen öyle kendini belli etmez belirtileri 2-3 ay önceden başlayabiliyor örneğin benim bebeğimde huysuzluk 3. Aydan sonra başladı ama ilk dişi 6. Ayda çıktı, kafada ateş dişten olur calpol şurup verin
bebisim54 serifeew merhaba gectumi. Oglumunda sadece kafasinda var ates yuzu falan normal. Dusmuyor da atesi
serifeew Gece uykusu çok değişti 3-4 gündür gözleri kapalı ama ağlayarak uyanıyor sürekli sabaha kadar kaç kere uyandı bilmiyorum 🤦🏼♀️bir an önce geçse