NariNariKiminYari Kızlar parlak kahverengi saten gömlek giyeceğim altına deri pantolon olur mu ? Yada ne giymeliyim?
Meri-Mel NariNariKiminYari Şık bir kot olur ,ya da kumaş mat bir pantolon bence ya da hiç öyle giyinmedim bilmiyorum yorum olsun diye yaptım 🤣
usenmedimyaptimbirvelet NariNariKiminYari bence siyah kalem kumaş pantolon Altına bir stiletto Bordo ruj Uzun bir kaşe kahverengi kaban
NariNariKiminYari Meri-Mel kot pantolonla çok basic duruyor biraz şıkır şıkır olayım istiyorum🫶🏻 kumaş pantolon da çok resmi oluyor çok kararsız kaldım 🥲
NariNariKiminYari birprensannesi41 evet deri pantolonum yüksek bel wide leg. Gömlek gibi de değil tam önü bağlamalı crop gömlek gibi derin v yakası var. Kumaş pantolon bu sateni kaldırmaz diye pek giymek istemiyorum 🩷
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet kaşe kaban bordo ruj ve stiletto tamam da gerisini bulamıyorum 🥺💘
TwinsAndBeren NariNariKiminYari saten ve deri ikisi de iddialı parçalar o yüzden bir arada olmaz ikisi de patlamaz, dar paça krem rengi kumaş pantolon olabilir diye düşünüyorum 😀