Feldspar1 Gece alt değiştirmesi kolay olan, terletmeyen, fiyatı uçuk olmayan pamuklu uyku tulumu önerisi olan var mı? Battaniyeyi yüzüne çekiyor bazen. Tuluma grçmek istiyorum
Feldspar1 merkursavascisi_06 esratr1 gece uyandırmadan alt değiştirirken zor olmuyor mu peki? Fermuarı nerede bitiyor
merkursavascisi_06 Feldspar1 2 yıl geçti o zamanlar napıyodum hiç hatırlamıyorum canım ya gece bez değiştirmiyo muydum acaba diyorum yani emzirmeden önce değiştirip herhalde emzirince uyutuyodum 3ay itibariyle 6-12 aylık uyku tulumundan almıştım lcw nın çok büyük geliyodu başta ama zaten hareket edemediği için iyi oluyodu büyüdükçe de tam gelmişti o kışı çıkartmıştık iyi olmuştu
esratr1 Feldspar1 çok kolay oluyor fermuarı ayağına kadar rahatlıkla açılıyor çok memnun kalacağınıza eminim fakat bedeninden büyük alın rahat etsin içinde büyük olması kesinlikle avantaj ben 4 buçuk aylık bebeğime 6-12 ay aldım 🌸
esratr1 Feldspar1 ama ben geceleri altını değiştirmiyorum bebeğim öyle alıştı hep uykusu bölünsün istemiyorum doğduğundan beri öyle alıştırdım evet bez çok dolu oluyor ama taşmıyor bi sorunla karşılaşmadım ben hiç
Feldspar1 esratr1 geceleri kaka yapmıyor mu nasıl alıştırdınız ya? 😃 bizimki gece 3 kere kaka yapıyor. 3 aylık
esratr1 Feldspar1 çok fazla yapıyor sizinki sizce normal mi 3 kere bez değiştirmek uykusunu böler çok fazla
acbaser Uyku tulumunu kaç tog aldınız? Bu 2.5 tog olanlar çok sıcak olmaz mı, evlerin sıcaklığı 20-24 arası zaten