Renesmee neyse ki 45 dakikaymış 😂 benim bebeğimin ilk 2 ay neredeyse hiç gündüz uykusu yoktu, sabah 7de uyanıp akşam 7de yatıyordu 😂 o saatler arasında evi belki 100 kez ilk defa görmüş gibi geziyorduk manyak gibi 🤦 tek tesellim ağlamamasıydı, meraklı meraklı etrafı izlerdi. Şuan 4 ay 11 günlük, sabah 8:45′te uyanır. 10-11:30 arası, 14-14:45 arası ve 17-18 arası uyuyor. Şimdi de gece uykusuna 12′de geçiyor ama 😂 Ben de eskide. 9 olunca uyusun diye kırk takla atıyordum, şimdi saldım ve bence ben daha kaygısız ve stressiz olduğum için daha rahat uykuya dalıyor. Bir de bu gündüz uykusunda en çok dikkatimi çeken şey, eğer gözlerini ovusturmaya başladıysa aslında uykusu gelmemiş tam tersi uyku saati geçmiş oluyor. Altı temiz, karnı tok ve en neşeli olduğu anda beşiğe koyuyorum, karşılıklı laflıyoruz, arkadan ninni açıyorum ve ellerini tutarak beşiği sallıyorum. (Bu aylarda diş yer yaptığı için eli sürekli ağzında oluyor ve uykusunu dağıtıyor) hala uykuya dalma süresi 30-45 dk bu arada. 2.5 aylıkken 4 saat aralıksız salladığımı ve uyutamadığımı biliyorum ben. 😂