Berat_elif Sevgili anneler iki aylik bebegim var . Kuru öksürük başladı süreklı uzun uzun öksürüyor. Bazen öksürükten dolayi ağiz dolusu kusuyo. Neden olabilir kuru öksürük . Pazartesi randevumuz var ama yasayan varmi boyle bi durum.
Neslihanysldl Berat_elif pazartesiyi beklemeyin bence bizimkide kuru öksürükle baişadı,öksürük surubu yazdı aşırı balgam yaptı daha balgamı atamadıkça ciğerlere inmiş biraz.acilden geliyoruz 4 tane ilaç başlattı 🤦🏻♀️😞 1 gün bile çok şey değiştiriyor mutlaka gidin
emine_dcl Berat_elif benim bebeğimde aynıydı uykudan uyanıyor durmadan öksürüyor hapşırıyor sağlık ocağına götürdüm meğer alerjikmiş toz rutubet havasızlık evi havalandır mutlaka peteğe çamaşır asma benim gibi veya mutfakta yemek yaparken camı aç zaten üşütmüş olsa bile şurup vermiyormuş önermiyolar bu arada evi bol bol temizle sil deterjanlar kokusuz sade ve organik olmalı ben duru granür matik kullanıyorum tavsiye ederim
Berat_elif Minikoglumb evet öksüruk geçmisti hirilti baslamisti doktoro goturdugumde cigerlerde bsey yoktu temizdi kendiliginden gecer dedi burun tikanikligindan falan oluyo diye oyle kendiliginden gecti .
Berat_elif Minikoglumb ama oksuruk soguk alginligindandi surekli agiz mendillerini ısıtıp ısıtıp sirtina göğsune koydum oyle oyle gecti şükur .
Berat_elif Neslihanysldl evet asla geciktirmem korkarim boyle durumlarda hele araya haftasonu giriyorsa . Ama bizim gecti sukur baska bir ay önce yazmstm ben. Tesekkur ederim .
Neslihanysldl Berat_elif ay kuzum bide üşenmeden cevap vermişsin bana kırmamak için😂❤️ Konuları sırayla geçerken hiç dikkat etmedim ☺️
Berat_elif Neslihanysldl bende belki farketmeden boyle kac tane yazdim acaba suan onu farkettim 🤣 hic bakmam cünku😂
emine_dcl Bide unutmadan Bi çay kaşığı bile olsa su ver buğazı öksürmekten mahvoluyor yazık kıpkırmızı oluyorlar