Deletedmom115 Tugbakadir 2.6 çok fazla. Keşke daha ince alsaydınız onun içine bir şey giydirmeseniz de olur yani. Değişim olursa değiştirip bence daha ince en azından 1.7 tog alın.
Birminikanne Tugbakadir ben kullanıyorum 2.6 üstünü de örtmüyorum içine ince atlet veya ince zıbın giydirin kış ayındayız 1.7 olmayabilir
CananK Tugbakadir 1,5 tog kısa kollu zıbın ve tulum. Evin derecesi 21-22 derece. Biraz incesini al canım.
AyseAlyamm Tugbakadir evimiz 22-23 derece 1.7 tog giydiriyorum kızıma içine de tek kat tulum ya da ince zibinla pijama alt giydiriyorum uzerini ortmuyorum çok terliyor yoksa . Eviniz çok soğuk değilse değiştirin derim 2.6 tog çok kalın bence .
LeylaToprak Ben de 1.7 tog olanı aldım,kısa kollu çıtçıtlı body giydiriyorum içine,sıcaklık 21-22 derece. Sizin eviniz çok mu soğuk?
Edou Tugbakadir 24 derece evde 2,6 tog çok fazla içine hiçbir şey giydirmemelisiniz üstüne bişey örtmemelisiniz. Nette tog değerleri yazarsanız tablosu çıkar karşınıza nasıl giydirmeniz gerektiğini gösteren, yoksa çok terler
LeylaToprak Tugbakadir Tugbakadir 24 derece için 2.6 tog kalın gelebilir ama bilmiyorum bebekten bebeğe degisir mi.Uzerine başka bir şey örtülmüyor.Benim oğlum 17 aylık ,üstünü örttürmedigi için aldım zaten uyku tulumunu.
Deletedmom115 Tugbakadir Anladım ama 24 derece eve arkadaşın dediği gibi 2.6 tog çok fazla. Yani içine bir şey giydirmemeniz lazım.
Tugbakadir Bahar35 bende bu gece zıbın üzerine tulumunu giydirdim ince bir yorgan örttüm. O kadar rahat uyudu ki maiallah oğluşum deliksiz sabah 8 e kadar. Uyandığında hiç terlememiş bacakları sıcacıktı.
Bahar35 Tugbakadir 6 aylik benim kizim .ben kizim 3 bucuk ayliktan beri giydiriorum.sizin ki ne kadar