Mygirlmybaby Kızlar günde yarım saat tv açıyorum. Zararlı biliyorum ama sıkılıyor. Dön dolaş aynı oyuncak. Sürekli cırt cırt anlatmamı istiyor. Boyama kitapları almıştım hepsini yırttı. Dışarı da çok çıkamıyor,oynayacak arkadaşı da yok. Günde 30 dk çok mu yani
SevimliHayaletCasper Mygirlmybaby gelişiminde konuşmasında herhangi bi sıkıntı yoksa arada açılabilir bence. Sizde geri kalan zamanlarda etkinlik yapıp gelişimine destek oluyorsanız bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
durulandiniz Mygirlmybaby Yaşı x 10 dk Yani bence sorun yok :) sadece aralıklı izlesin Bir de eğitici olsun 😊
beyzzsenturkk_ Mygirlmybaby tv bizim evde hep açık çizgi film olsa da bakmıyor sadece telefondan açılınca ilgisini çekiyor onu da hastane postane vs islerimiz olduğunda 2 dakika dursun diye veriyorum bir de başka bir yere taksiyle vs giderken şoförün dikkatini dağıtmasın diye cunku aşırı haraketli onun haricinde vermiyorum
BuzluKahve Mygirlmybaby 2,5 yaşta bence olabilir. 2 yaşına kadar hiç açmadım, 2 yaştan sonra günde 15 dakika olarak başladım ben. Şu an izni 45 dk ama 3 seferde
kahvekolik_ Herkes kendi bebeginden sorumlu canim buna kimse karisamas. Sen tv aciyosan vardir bi bildigin tabi ki. Zararli diyolar ama bu teknoloji caginda sifir ekransiz cocuk buyutmek cok mumkun degil. Bende kisitli tv aciyorum ve cocugumun gelisimi cok sukur iyi hatta ileri seviyede. Kimsenin dedigini takma ❤️
Mygirlmybaby kahvekolik_ benim kızımda öyle. Konuşmama veya dikkat eksikliği vs hiçbir sorunu yok. Çok sıkılıyor yani aldığım het şeyle oynadı. Dön dolaş aynı çocukta bıktı artık
Mygirlmybaby SevimliHayaletCasper televizyon günde 1 kere o da yarım saat. Geri kalan vakitler cırt cırt oynarız. Her şeyi de biliyor çok şükür
Sdfky Mygirlmybaby bu tamamen anne bebek ilişkisine dayalı olarak senin bileceğin birşey. Bende açıyorum hatta bazen yarım saati geçiyor. Çünkü tek büyütüyorum özellikle yemek yerken açıyorum yada çok krize girdiğinde. Sayı saymayı, şarkı söylemeyi vs öğrendi bu sayede. Öğretici olduğu sürece faydalı bence. Onunharicinde zaten gün içinde etkinlikler yapıyoruz. Her anlamda etkileşimde oluyoruz. O yüzden her anne kendi doğrusunu bilir bence 🍀