YumukluSucurtaa 100×100 cm sizce kaça satmaliyim 350 TL maliyeti var hiç alan oldumu bu battaniyelerden .?
imaddesi YumukluSucurtaa %100 kâr doğru olmaz. x1,5 yani 525₺ olarak satışını gerçekleştirebilirsiniz hem elinizde kalmaz. Ya da pufy battaniye satan bir sayfadan fiyat alarak fikir edinebilirsiniz 🤗 hayırlı bol kazançlar
durulandiniz YumukluSucurtaa Eğer sürekli yapıyorsanız ve işe dönüşecekse üstüne 100 ₺ yeterli Herkesin yapabileceği bir battaniye çünkü🥹
YumukluSucurtaa supermananne evet ördüm bunu ama oğlum oldu Allah’tan unisex bişey daha ormustum ve elimde hiç kullanılmamıs bitane daha var o yüzden bunu satayım dedim 😂
YumukluSucurtaa almila16simge belki burda bunu yapıp satan biri cikar diye sormak istedim Instagram’da denk geliyor yazsammi acaba birine kaça satıyor diye 🤔
YumukluSucurtaa imaddesi almila16simge gardropsta en ucuz 90×90 650 çoğunluk 750 benimki 100×100 sizce kaça koymaliyim 🤔 700 falan nasil ?@
YumukluSucurtaa imaddesi şuan yazdım bakalım cevap gelirse ben o kadar ucuza sattıklarını düşünmüyorum 🤔
imaddesi YumukluSucurtaa evet fikir alın madem. Çok güzel renkleri bu arada. Umarım kolaylıkla satılır
YumukluSucurtaa Meri-Mel bende o fiyat düşünüyorum 🌸 90×90 o fiyat diyorlar benimki daha büyük bide uygun bence
YumukluSucurtaa durulandiniz 90×90 bile 750 koymuşlar isteyen yapsın tabiki ama kesinlikle hakkı 100 TL değil bu arada hayır iş için değil can sıkıntısına ördüm 😂
durulandiniz forumgurmesi beyzzsenturkk_ Maliyeti + üstüne 100 ₺ arkadaşlar 😂 @YumukluSucurtaa Bize görümcem örüyor , çok ulaşılabilir kimse almaz o yüzden öyle dedim canım 750 ₺ yorgan fiyatı çünkü ☺️ Olmadı indirim yaparsın koy bakalım