Saricizgilibeyazev Nebicimanne sizinki de geçiyor o zaman Yavaştan 🙏🏻 Yani ilerde takıntı yapmasından üzülürüm sadece sağlık açısından da sorun teşkil etmediği sürece 🤲🏻
MuhammedAmine Saricizgilibeyazev benim oğlumun poposunun üst kısmından sırtının yarısına kadar uzanıyor neredeyse 13 aylık geçmedi
MuhammedAmine Saricizgilibeyazev sadece dediğim yerde var rengi açılmadı bile 13 aydır . Ama bu morartı içinde 1 lira büyüklüğünde bir yerde beyazlaşma oldu cildinden bile daha beyaz oldu . Bu benim canımı sıktı sanırım doktora gidicem . Doktor mongol lekesi çocukluk döneminde geçebilir veya hiç geçmeyebilir de demişti
Defnesuram Saricizgilibeyazev oğlum doğduğunda vardı kuyruk sokumunda şuan 9 yaşında geçti kızımdada vardı 13 aylık şuan onunkide hafifledi geçiyor merak etmeyin
Saricizgilibeyazev MuhammedAmine hadii yaa 😞. bence de ertelemeyin bi an önce gidin Allah’ın izniyle bi sıkıntı yoktur inşallah
btlknn Saricizgilibeyazev benim oğlumun da ayağının üzerinde var 5 aylik mor renginde Ne zaman geçer yada geçer mi bilemiyorum
Cren Saricizgilibeyazev oğlumun bütün poposunu kaplıyor daha önce bende açtım böyle bir post geçtiğini söyleyende var 30 yasındayım bende hala duruyor diyenide var bende çok merak ediyorum çok büyük bizim ki bide 🤦🏻♀️
Nur06 Saricizgilibeyazev ya bizimkinin sırtı beli poposu tüm mordu şimdi poposunda kaldı çok komik duruyor mor popişli 😅🥴
Aysegulgoktug Benim oğlumun da poposunu tamamen kapliyo bazi yerler acik mor bazi yer koyu mor ayak bileginde de vardi o gecti zamanla rengi aciliyo suan 8 ayligiz doktor 5 6 yasina kadar tamamen gecer dedi