gunesinannesiiyim Kızlar ek gıdaya yeni başlayacağız. Mama sandalyesi arayışı icindeyim ya chicco polly ya da ikea antilop düşünüyorum. Tabi tecrübeli annelerin yorumlarını almak istiyorum hangisi daha kullanışlı olur.
imeaeb gunesinannesiiyim Prego lucca aldık uzun yıllar kullanırım düşüncesiyle diğer modeller daha küçük olduğu için sarkıp düşer korkusu vardı şuan için çok memnunum herhangi bir olumsuzluğu da olmadı öneririm
Asyaveannesi04 gunesinannesiiyim bulabilirseniz ikea antilop kesinlikle bir gün pişman olmadım içine de minder aldım trendyoldan temizlemesi, taşıması, güvenirliği
nnoktaa gunesinannesiiyim özel minder almadım. Puset için olan minderi kullanıyorum. Kemerde belinden ve bacak arasından geçiyor. Kollardan yok.
sakinyasam gunesinannesiiyim elelenin mama sandalyesini aldim minderli ve kemerli ust katmani cikiyor yikiyorum pratik oluyor.Ama ikisi arasinda kaldiysan ikea modeli daha kullanisli olabilir
hanlnim gunesinannesiiyim henuz 4.aya giricez ocak basinda ama ben ikea alip kendini cok batirirsa onla dusa sokmayi dusunuyorum😅 esim de prego ve chicco almayi dusunuyor. Sanirim iki tane alip kullanacagiz. Zaten ikeanin tasimasi da kolaymis eger boyle cok gezen bir aileyseniz sayet dusunebilirsiniz
ilay-mom gunesinannesiiyim e bebekten multi aldım masalı model , bende cok okudum ikea antilop da ayak desteği yok suan ki masalı model ilerde de kullanışlı olur diye düşündüm